PC-UTLEIE.NO ER DET NATURLIGE VALGET FOR
LEIE PC OG SKRIVERE, SAMT LEASING AV IKT I HELE NORGE.
HER KAN DU LEIE PC ÉN DAG ELLER FLERE ÅR, FRIHETEN ER DIN.

pc-utleie.no AS har levert høykvalitets leie PC og tilbehør i hele Norge siden 2008. Dermed er vi markedets eldste profesjonelle leverandør av leie pc for kurs, konferanse, seminar, events, utdanning og andre prosjekter hvor f.eks callsenter, messestand og festivaler kan nevnes.

pc-utleie.no AS en trygg samarbeidspartner som er tilstede også i morgen. Vi har den erfaring og kunnskap rundt stabilitet og prosjektering hvilket kreves for å levere konfigurasjoner og leie pc av høyeste kvalitet. Vi leverer alt fra èn leie PC til hele IKT-infrastrukturen i bedriften.

Vi er en likviditets-vennlig samarbeidspartner

Leie PC for bedriftsmarkedet

Stadig flere bedrifter oppdager fordelene ved å leie ferdig-konfigurerte leie pc fra pc-utleie.no for faglig videreutvikling.
Vern miljøet mot forsøpling og spar penger ved å leie pc til midlertidige behov som kurs, konferanse, event og utdanning (eks. skole pc).

Kontakt oss

Noen fun-facts om pc-utleie.no fra året 2014

3259
Utleide PC'er
99%
Positive tilbakemeldinger
159
Prosjekter inkl. bemanning
Kr.33,-
Gjennomsnittspris per dag ved èn måneds leie-pc uten bindingstid

Hva vi leverer

Hos PC-UTLEIE.NO kan du leie PC
den ene dagen du trenger det…

Hvor vi leverer

PC-UTLEIE.NO tilbyr dynamiske
leieavtaler helt uten bindingstid

ØNSKER DU ET UFORPLIKTENDE TILBUD?

Kontakt oss

Hvem du bør kontakte først?

Kundeansvarlig

Vi er tilsammen ca 200 personer i hele Norge som står klare til å hjelpe deg. Eier og daglig leder av pc-utleie.no AS – Vegard Kopperud, er vanligvis å finne i Oslo-regionen. Han har ansvaret for leie pc, prosjektering og kundetilfredshet i hele landet og er den du bør kontakte først.

Vegard Kopperud

Vegard Kopperud

Daglig leder

NOEN AV VÅRE KUNDER

Siste fra bloggen

Automessen 2015

Automessen 2015 Norges Varemesse

25. januar 2015
Automessen 2015 er møteplass for bilbransjen i hele Skandinavia og vil igjen ha tekonologi og kunnskap som satsingsområder. 4.-7. februar 2015 Automessen 2015 Hvem besøker messen Undersøkelser fra tidligere utstillinger viser at mange besøkende til Automessen har fulgt dem gjennom flere år. Den...
gaveoginteriormessen2015

Gave & Interiørmessen 2015

19. januar 2015
VELKOMMEN TIL GAVE & INTERIØRMESSEN Der du kjøper det som selger 22. – 25. JANUAR 2015 Gave & interiørmessen 2015 – Der du kjøper det som selger Gave & interiørmessen er for innkjøpere innen varehandelen – i hovedsak de som...

VIL DU AT VI SKAL KONTAKTE DEG?

pc-utleie.no AS har avdelinger for klargjøring, logistikk, kvalitetssikring, bemanning og service i hele Norge. Leie PC til kurs, konferanse, event, seminar og utdanning er vår spesialitet. Vi står klare til å svare på din henvendelse. Fyll ut og send skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart.