PC-UTLEIE.NO ER DET NATURLIGE VALGET FOR
LEIE PC OG SKRIVERE, SAMT LEASING AV IKT I HELE NORGE.
HER KAN DU LEIE PC ÉN DAG ELLER FLERE ÅR, FRIHETEN ER DIN.

pc-utleie.no AS har levert høykvalitets leie PC og tilbehør i hele Norge siden 2008. Dermed er vi markedets eldste profesjonelle leverandør av leie pc for kurs, konferanse, seminar, events, utdanning og andre prosjekter hvor f.eks callsenter, messestand og festivaler kan nevnes.

pc-utleie.no AS en trygg samarbeidspartner som er tilstede også i morgen. Vi har den erfaring og kunnskap rundt stabilitet og prosjektering hvilket kreves for å levere konfigurasjoner og leie pc av høyeste kvalitet. Vi leverer alt fra èn leie PC til hele IKT-infrastrukturen i bedriften.

Vi er en likviditets-vennlig samarbeidspartner

Leie PC for bedriftsmarkedet

Stadig flere bedrifter oppdager fordelene ved å leie ferdig-konfigurerte leie pc fra pc-utleie.no for faglig videreutvikling.
Vern miljøet mot forsøpling og spar penger ved å leie pc til midlertidige behov som kurs, konferanse, event og utdanning (eks. skole pc).

Kontakt oss

Noen fun-facts om pc-utleie.no fra året 2014

3259
Utleide PC'er
99%
Positive tilbakemeldinger
159
Prosjekter inkl. bemanning
Kr.33,-
Gjennomsnittspris per dag ved èn måneds leie-pc uten bindingstid

Hva vi leverer

Hos PC-UTLEIE.NO kan du leie PC
den ene dagen du trenger det…

Hvor vi leverer

PC-UTLEIE.NO tilbyr dynamiske
leieavtaler helt uten bindingstid

ØNSKER DU ET UFORPLIKTENDE TILBUD?

Kontakt oss

Hvem du bør kontakte først?

Kundeansvarlig

Vi er tilsammen ca 200 personer i hele Norge som står klare til å hjelpe deg. Eier og daglig leder av pc-utleie.no AS – Vegard Kopperud, er vanligvis å finne i Oslo-regionen. Han har ansvaret for leie pc, prosjektering og kundetilfredshet i hele landet og er den du bør kontakte først.

Vegard Kopperud

Vegard Kopperud

Daglig leder

NOEN AV VÅRE KUNDER

Siste fra bloggen

NorShipping 2015

Nor-Shipping 2015 Norges varemesse

Nor-Shipping is the leading maritime event week. Its top-quality exhibition, high-level conferences and prime networking opportunities attract the international maritime industry to Oslo every other year. The year 2015 – their 50th anniversary – will be a special year for Nor-Shipping....
få 19gb gratis lagringsplass med Jottacloud

pc-utleie.no AS anbefaler Jottacloud

Jottacloud er en seriøs Dropbox-konkurrent – og vi liker den Hva er Jottacloud? Jottacloud er en norsk nettlagringstjeneste, basert på det enkle konseptet som Dropbox var først til å gjøre virkelig stort kommersielt: Du velger mapper på harddisken din som du ønsker å sikkerhetskopiere. Deretter...

VIL DU AT VI SKAL KONTAKTE DEG?

pc-utleie.no AS har avdelinger for klargjøring, logistikk, kvalitetssikring, bemanning og service i hele Norge. Leie PC til kurs, konferanse, event, seminar og utdanning er vår spesialitet. Vi står klare til å svare på din henvendelse. Fyll ut og send skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart.